Lajmet

Shërbimet

 

"PRIZREN COMMERCE" sh.p.k. bën Importimin dhe Distribuimin direkt të produkteve deri në destinacionin e fundit,si në Depo,Hypermarkete,supermarkete,markete,etj. 

Nëse jeni të interesuar për produktet e kompanive për të cilat ne jemi Distributor, atëherë mund të na telefononi në numrat, apo të na shkruani në e-mail adresat që gjenden në faqen e kontakteve.

Ose ne do ju dërgojmë agjentin tregëtar i cili do t’ju informojë më hollësisht për çmimet, produktet dhe kushtet e porosisë.

Distribuimin e bëjmë Brenda 24 orëve ose më herët,me automjetet tona transportuese,Rrjeta distributive përfshinë gjithë teritorin e Kosovës.pa marë parasysh se ku gjindeni,mos hezitoni të na kontaktoni.

 


Ju Mirëpresim!
 

 

 

Produktet e Reja